Een hondendeken, handig voor auto en hond

Klik om te stemmen!
[Totaal: 9 Gemiddeld: 4.6]

Hoe neem jij je hond mee op reis? Mag je hond wel mee als je op visite gaat? Je hond is trouw, maar ben jij ook trouw aan je hond? Je bent toch niet iemand die de hond thuislaat omdat anders de auto vies wordt? Je houdt toch niet meer van je auto dan van je hond?

Nee, natuurlijk niet, je hond mag altijd en overal mee. En dat kan ook. De auto hoeft helemaal niet vies te worden. Je hoeft geen last te hebben van vuil of van haren op de bank. De oplossing voor dit probleem is namelijk heel simpel. Een hondendeken, een autobeschermhoes. Makkelijk, simpel en functioneel. En niet te vergeten, een oplossing waar zowel je hond als jij als baasje blij van wordt.

Hondenliefhebbers hebben hondendekens

Hondenliefhebbers weten het, een goede hondendeken is welhaast een must om te hebben. De deken beschermt je bank, vloer, auto, eigenlijk alles waar jouw hond gebruik van maakt. Maar, misschien nog veel belangrijker, het zorgt voor extra comfort bij je trouwe viervoeter. Comfort waar je hond recht op heeft.

Een lieve, goede, trouwe hond verdient een goede en mooie hondendeken. Het is geen luxe product, want iedere echte hondenliefhebber weet het; zo’n deken is een teken dat je om je hond geeft. Het is een deken waarmee jij je trouwe vriend(in) net dat beetje extra aandacht en comfort geeft die het dier verdient. Een hondendeken is geen verwennerij, nee, het is  een symbool van zorg en waardering.

Hondendekens, in huis en op reis

 Veel mensen hebben een hondendeken in huis. Voor op de bank, voor in de bench of voor op de vloer. Lekker zacht voor je hond en natuurlijk ook beschermend voor je spullen. Maar wat nogal eens vergeten wordt; een hondendeken die je kunt gebruiken tijdens het vervoer. Voor in de auto, de fietskar of welk vervoermiddel dan ook. Je hond verdient het om ook tijdens deze ritjes zacht en behaaglijk te kunnen liggen.

Jij wilt graag rustig en ontspannen kunnen rijden. Jij wilt op je gemak in je auto kunnen zitten. Een goede stoel is belangrijk, zeker bij lange reisbewegingen. Jij wilt dat beetje extra comfort, maar je hond wil dit ook. En natuurlijk gun jij het lieve dier dat. Natuurlijk wil je dat je hond zacht en rustig in de auto kan liggen.  Vandaar, een mooie hondendeken voor jouw lieve, goede, trouwe hond.

Beste hondendekens

Meest gekozen

Hondendeken Auto Achterbank en Kofferbak - Beschermhoes - Hondenkleed - 135x145 cm

★★★★★
39,99
25,95
Sinds juni 15, 2024 09:57

Dit hondendeken beschermt de auto niet alleen tegen vuil, maar ook tegen beschadiging. Het heeft een ontwerp met kliksluiting, waardoor je de hoes gemakkelijk kunt bevestigen aan de hoofdsteunen van de voorstoelen en achterbank. Kliksluitingen tussen de rugleuningen en de anti-slip onderzijde voorkomen dat de deken verschuift of zich ophoopt. De zijpanelen worden dichtgeritst om te voorkomen dat hondennagels en -klauwen aan de armleuningen komen, en ze zorgen er ook voor dat honden niet zomaar uit de auto kan springen. Je kan dit geweldige accessoire voor huisdieren met een vochtige doek schoonmaken.

✔ Zware kwaliteit (1400 gram)
✔ Beschermt je auto tegen vuil en beschadiging
✔ Makkelijk te monteren en demonteren middels kliksluitingen
✔ Makkelijk schoon te maken met een vochtige doek
✔ Met 2 gordelingangen
✔ Met PVC rubber antislip bodem voor extra grip en stabiele ligging
✔ Geschikt voor alle type auto’s

Jouw hond, jullie deken

Iedere dierenvriend heeft een hondendeken voor in de auto. De hond kan zacht, rustig op de achterbank liggen, terwijl de bank of kofferbak op die manier beschermd wordt. Een win win situatie: comfort voor de hond en een bank zonder haren of vuil. Maar de grootste winnaar is natuurlijk je hond, want die gun je een zachte, comfortabele rit in je auto.

Wij hebben autohondendekens in alle soorten en maten. Logisch, want iedere hond is uniek, en daarom hebben wij dekens in verschillende kleuren, soorten, maten, materialen en vormen. En natuurlijk hebben wij ook een variatie in stijlen, van stoer tot lief, van basis tot luxe, wij hebben autohondendekens die speciaal voor jouw hond gemaakt zijn.

De keuze is reuze

Waar moet je op letten bij het kiezen van een mooie en of goede hondendeken? Wat zijn jouw eisen en ook, wat gun jij je hond? Wat voor soort hond heb je? Hoe groot is het dier, wat is het karakter en niet te vergeten, hoe vaak kan en mag hij mee in de auto? Vragen die je aan jezelf moet stellen om een goede keuze te maken. Een keuze waar jij en je hond blij van worden.

 De variatie in hondendekens is enorm, er valt dus volop te kiezen. Kijk bijvoorbeeld eens goed naar de kleur die bij je hond past. De kleur die hoort bij je trouwe vriend(in). En let zeker ook op het materiaal, waar is je hond het meest bij gebaat? Waar krijgt hij of zij het beste gevoel bij? Wil je lieve viervoeter een deken van fleece, suède, flanel, denim of van microfiber? Gun jij je hond een standaarddeken of juist een mooie luxe uitvoering met een mooi en passend design? Wordt het een basisdeken of een hondendeken met allerlei mooie snufjes en geurtjes?  

Een tevreden baasje met een tevreden hond

Wij hebben de perfecte autohondendeken voor je hond. Een deken die past bij je hond, die past bij de eigenaar en die natuurlijk past bij je auto. Kijk en kies, wij hebben de ideale dekens voor je hond. Bescherming van je auto en comfort voor je hond, Wat is er mooier voor jou als hondenliefhebber dan je lieve, trouwe vriend(in), tevreden weggedoken in een deken te zien zitten of liggen? Niets toch? Daarom, een liefhebber van honden verzorgt zijn hond goed met een hondendeken. 

Een mooie deken geeft een teken

Een hondendeken op de achterbank is niet alleen functioneel maar dus ook een gebaar van waardring naar je hond toe. Een mooie deken is een teken. Een teken van liefde, van waardering, van extra zorg voor je lievelingsdier(en). Jij wilt een goed stoel in je auto, je wilt lekker zitten terwijl je rijdt. Ook je hond wil dit, het lieve dier wil graag en van alle gemakken voorzien met je meereizen. Je hond verdient dit en dat niet alleen, een goede deken geeft ook rust en bescherming.

Maar een goede deken is één, een mooie deken maakt het natuurlijk extra af. Zoals eerder gezegd, iedere hond is uniek, dus ook iedere hondendeken is uniek. Kies de deken met het goede formaat, het juiste materiaal en natuurlijk ook een passende stijl. Maar kies vooral een mooie deken die hoort bij je hond, een mooie deken die iets zegt over de waardering en liefde die je voor je hond hebt.

Tevreden op de achterbank

Niet alleen je hond zal tevreden op de hondendeken liggen als die op de achterbank is gelegd. Ook jij zult af en toe tevreden in de spiegel kijken en blij worden van je grote lieve viervoeter, als die met een tevreden blik naar voren kijkt. En wat te denken van de omstanders die het beestje zo zien liggen. Ook bij hen wordt het snel duidelijk, hier zit een hondenliefhebber in de auto. Een echte dierenvriend die echt om het welzijn van zijn hond geeft.

Comfort in de kofferbak

Maar niet alleen hebben wij hondendekens voor op de achterbank. Ook voor in de kofferbak hebben wij juist dat wat je hond graag wil; een deken om lekker zacht en rustig op te liggen tijdens de reis van A naar B. Rond, vierkant, ovaal, rechthoekig, je kunt bij ons uit allerlei verschillende vormen en maten kiezen. 

Want ook al ligt je hond in de kofferbak, een aangename en rustige reis heeft het dier wel verdiend. Omdat hier vaak meer ruimte is dan op de achterbank kan de deken wat groter zijn, maar ook dan geldt kies wat het beste bij je hond en je auto past. En natuurlijk kies je de hondendeken waar je hond zich het prettigst bij voelt.

Autobeschermhoezen voor je hond en je auto 

De autobeschermhoezen zijn ideaal voor zowel auto als hond. De hond ligt zacht en comfortabel, het interieur van de auto blijft zo mooi en goed beschermd. Geen last van de vieze pootjes die de honden hebben als ze heerlijk door de natuur hebben gerend en ook geen last van achtergebleven haren op de achterbank of in de kofferbak. Een mooie schone auto is het resultaat.

Autobeschermhoezen kun je ook nog eens makkelijk en simpel van je autostoelen halen als je ze even niet nodig bent. Daar komt nog eens bij, ze zijn snel en gemakkelijk schoon te maken. Kortom, voor je hond en je auto zijn beschermhoes onmisbaar om schoon, comfortabel en veilig op pad te gaan.

Beschermhoezen, functioneel en comfortabel 

Je hoeft niet meer na te denken of je de hond mee kan nemen in de auto. Je hoeft niet meer te stressen als het dier heerlijk door de natuur, door het zand of de blubber heeft gerend. Laat je hond lekker rennen, ravotten, spelen. Laat je hond zich heerlijk uitleven, het kan. Het kan zonder dat je auto vies wordt, dankzij de autobeschermhoezen.

Een autobeschermhoes zorgt ervoor dat je altijd en overal je hond mee naar toe kan nemen. Zorgt ervoor dat je auto netjes en schoon blijft, dat jij gemakkelijk je hond mee kunt nemen in de auto en dat je hond lekker zacht kan liggen. Nooit meer spijt dat je de hond meegenomen hebt. Sterker nog, met een autobeschermhoes zul en kun je veel vaker je hond aan boord van je auto hebben. 

Hondendekens? Hondenliefhebbers weten waarom.

Ben jij een dierenliefhebber? Ben jij een hondenliefhebber? Geef jij om je hond of heeft jouw hond letterlijk een hondenleven bij je? Natuurlijk geef je om je hond, natuurlijk wil je het beste voor je meest trouwe vriend(in). Ja, natuurlijk wil je dat je hond overal met je heen kan gaan. Dat je kunt zeggen van spring maar in de auto, we gaan op pad.

Jij en je hond. Een onafscheidelijk duo. Jij en je hond, samen op pad. Samen met de nodige comfort en gemak die jullie verdienen. Laat de mensen het zien, hier is, hier rijdt een echte hondenliefhebber. Iemand die geeft om zijn of haar hond. Een hondendeken geeft dat teken. Een teken dat de baas geeft om de allerliefste en meest trouwe beest dat met hem of haar mee mag reizen. Want een hondenliefhebber heeft een mooie hondendeken in de auto.

Klik om te stemmen!
[Totaal: 9 Gemiddeld: 4.6]
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties