Ga voor een gratis puppypakket

Klik om te stemmen!
[Totaal: 7 Gemiddeld: 4.7]

Een nieuwe hond is een nieuw lid van de familie. Je wilt deze daarom ook altijd een goede start gaan geven. Je kunt hiervoor voor een gratis puppypakket kiezen. Er zijn ook een aantal pakketten die je aan kunt vragen tegen een kleine vergoeding. Zo heb je altijd de beste basis in handen.

Wat is een puppy pakket?

Een puppy pakket is een pakket waarin een aantal dingen zitten die je voor de komst van jouw nieuwe puppy in huis kunt halen. Je hebt bijvoorbeeld pakketten met uitsluitend voerzakjes, zodat je kunt uitproberen welk merk het beste is voor jouw viervoeter. Ook zijn er pakketten die uitgebreider zijn. Hier zit vaak een leuk speeltje in, extra hulpmiddelen voor bij het voeren en informatie over het opvoeden van jouw hond. Ieder gratis puppypakket kan ervoor zorgen dat jij weer iets nieuws in handen hebt.

Wanneer gebruik je een puppy pakket?

Een puppy pakket kun je aanvragen wanneer jouw puppy in huis komt. Bij veel aanbieders kun je het pakket ook aanvragen wanneer je viervoeter al aangekomen is. Hier zit wel een bepaalde leeftijd van de hond aan gebonden. Zodra je de pakketten in huis hebt, kun je het voer gaan testen. Ieder merk heeft een eigen samenstelling van het voer. Niet iedere hond vindt hetzelfde lekker en kan er ook anders op reageren. Het puppy pakket is daarom vooral om hierachter te komen. De speeltjes zijn volledig aangepast aan de leeftijd van de hond, zodat jouw puppy iets heeft om zich te vermaken. Je kunt het pakket ook aanvragen voor iemand anders. Je hebt dan een uniek cadeau in handen.

De verschillende puppypakketten

Er zijn een groot aantal fabrikanten die een puppy pakket in het assortiment hebben opgenomen. Denk daarbij aan een Renske puppypakket of het gratis puppypakket van Bonzo. Beide fabrikanten hebben regelmatig acties beschikbaar voor een pakket. Hieronder kun je lezen welke mogelijkheden er op dit moment te vinden zijn op het internet.

puppypakket bol com

Bol.com

Het Bol.com puppypakket wordt geleverd door VIP Dierenbox. Het pakket kan gezien worden als verrassingsbox. Je hebt altijd minimaal 9 producten in de box zitten. Hierbij is een mix van voeding, snacks en speeltjes beschikbaar. Tussen de foto’s weet je wat in eerdere pakketten heeft gezeten. Voor dit pakket dien je wel te betalen. Ook is deze niet altijd leverbaar. Houd daarom de website in de gaten, zodat je voor jouw eigen viervoeter of als cadeautje een goed pakket in handen hebt.

puppypakket royal canin

Royal Canin puppy pakket

Het Royal Canin puppy pakket heeft alles wat je nodig hebt voor een goede start van jouw puppy. De voorbereidingen zijn al in volle gang en hier kan dit pakket ook een steentje aan bijdragen. Zo heb je in het pakket bijvoorbeeld natvoer of trainingsbrokjes voor de pup. Ook krijg je een puppygids, waarin een groot aantal tips en adviezen te vinden zijn. Zo kun je onder andere lezen hoe je de opvoeding zo goed mogelijk kunt laten verlopen en welke fases jouw pup doormaakt. Ook is er informatie over de voeding voor het eerste jaar en daarna. Dit pakket is gratis.

puppypakket smolke

Smolke

Het Smolke puppypakket is een gratis pakket dat je aan kunt vragen voor jouw nieuwe viervoeter. Je betaalt hiervoor alleen een bijdrage aan de verzendkosten van 1,95 euro. Dit pakket bevat een aantal handige dingen. Zo krijg je een proefzakje puppyvoeding van 200 gram en een bijbehorende link voor het aanvragen van een kortingsbon. Tevens krijg je een adreskoker voor de pup. Na de aanvraag ben je aangemeld voor een informatiemail, waarin maandelijks updates worden gegeven en in welke fase jouw viervoeter op dat moment zit. Het pakket zit binnen 10 werkdagen in de brievenbus.

puppypakket beeztees

Beeztees

Het Beeztees puppypakket is een pakket dat je tegen de verzendkosten aan kunt vragen. Je kunt hiervoor ook kiezen voor het kraampakket, waardoor je een geheel andere start kunt hebben. Het puppy pakket bestaat uit een boekje met informatie, speeltje en een hoesje voor het paspoort van jouw viervoeter. Het pakket wordt binnen een korte tijd aan huis geleverd. Bij het kraampakket is tegen betaal en breidt het puppypakket uit met een zakje voer, borstels en shampoo.

puppypakket coracroc

Carocroc

Het Carocroc puppypakket geeft altijd een goede start voor jouw nieuwe puppy. Je kunt hiervoor gaan kijken naar een pakket voor een kleiner of groter ras. Het pakket bestaat uit 1,5 kilogram brokjes, een speelbal, maatbeker, boekje met tips en informatie en een kortingsbon van 7,50 euro voor een volgende aankoop. Let op: het pakket kost 9,95 euro exclusief verzendkosten en kan bij een van de verkooppunten aangeschaft worden. Ook zijn er enkele webwinkels die deze in het assortiment hebben opgenomen.

puppypakket proplan

Pro Plan

Het Pro Plan puppypakket is een uitgebreid pakket waarin je onder andere 3 kilogram puppyvoeding gaat vinden. Ook zitten er een trainingszakje, maatbeker, kortingsbon en een consumentenfolder in. De meegeleverde puppygids geeft jou alle handvaten om met jouw viervoeter aan de slag te gaan. Zo heb je bijvoorbeeld ook trainingstips voor als je thuis aan de slag wilt gaan met de opvoeding. Het pakket is gratis aan te vragen via de website. Maar let op: het pakket is niet altijd beschikbaar. Je moet daarom de website regelmatig in de gaten houden.

Klik om te stemmen!
[Totaal: 7 Gemiddeld: 4.7]
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties